SOCIOLOGERNAS INSPARK 2011





För sociologiprogrammets studenter samt Kriminolog och Sociologkursare!

Välkommen!

 

 

INSPARKSSCHEMA 2011


Söndag, 4 september, kl: 18.00 :

Varför inte tjuvstarta med insparken? Vi mjukstartar insparksveckorna med en trevlig kväll i varandras sällskap, och några gamla goa ”lärakänna-lekar”. En chans att klämma och känna lite på varandra innan skolstarten och alla festligheter drar i gång. Vi träffas på utsatt tid vid Vindarnas torg, precis utan för Beteendevetarhuset på campus; alla sociologers hemvist!

 

Måndag, 5 september, kl: 18.00 :

Triwizard-turneringen! Nu kickstartar vi i gång Insparken med en galen kväll med lekar och tävlingar. Denna kväll kommer ni delas in i era Nollegrupper som ni kommer att ha resten av Insparken. Kvällens tävlingar ger er första chansen att samla poäng till er Nollegrupp, så missa inte detta! Samling på Vindarnas torg 18.00! Glöm inte er mantel!

 

Onsdag, 7 september, kl 18.00 :

Nollemästerskapen i Quidditch! En kväll med där raffinerade quidditch talanger skall mätas mot varandra.  En kväll som avslutas med en förutspådd utgång på någon av studentkrogarna! Glöm inte att ha på er/ta med er: oömma kläder, er mantel, trollstav, legg och kårlegg! Utgångs-ombyte medtas av de fåfänga.

 

 

Fredag, 9 september, kl 14.30 :

EPP (Studenternas motsvarighet till afterwork) avnjuts på någon av studentkrogarna. Vi samlas vid MIT-fontänen. Under EPP planerar var och en Nollegrupp sin kväll. Tanken är att Faddrarna skall bjuda hem sina Nollor för en chans att lära känna sina Faddrar och sin Nollegrupp bättre. Senare på kvällen sammanstrålar vi för en gemensam utgång och pubrunda, där vi skall testa på krogarna på campus området! Ta med; legg och  kårlegg.

 

 

Lördag, 10 september, kl 18.30 :

Maskerad med Mellanstadiedisco-tema!!! En kväll med inbyggd nostalgitripp till svunna tider utlovas! Gröna Villan, Umeås kanske bästa kvarterslokal är bokad kvällen ära. För er som inte har tilltro till era kartläsar-skills, kommer några av Faddrarna vägleda vilsna Nollor  till Gröna Villan, möt upp med Faddrarna kl 18.00 på Vindarnas torg om du känner dig träffad. Ta med; legg och kårlegg, samt påklädd utstyrsel i enlighet med temat.


Tisdag, 13 september, kl 16.00 :

Vi samlas vid Apberget (stora trappan mittemot Rådhuset) på stan. Eftermiddagen kommer att innefattas av spex på stan, och detta är en av eran Nollegrupps främsta chanser att samla poäng till laget så missa inte detta! Glöm inte att ha på er manteln och med er trollstaven! Lämna däremot er värdighet hemma!


Onsdag, 14 september, kl 17.00:

Kvällen kommer att spenderas med grillning vid Nydalasjön. Vi samlas utanför den norra ingången till IKSU vid utsatt tid och promenerar tillsammans till grillplatsen. Vi Faddrar står för eld och trevligt sällskap, du själv får ta med dig det du vill inmundiga. Ta med dig legg och kårlegg, om det skulle vankas utgång efter detta, samt det du vill äta och dricka.

 

Fredag, 16 september:

Faddermiddag med era Faddrar och Nollegrupper. Tid och plats bestämmer ni tillsammans i Nollegruppen under veckan. Under kvällen kommer ett spex tränas in inför morgondagens sittning. Kvällen avslutas med att vi sammanstrålar för en gemensam utgång. Ta med er legg och kårlegg, samt mantlar!

 

Lördag, 17 september, kl: 18.30:

Insparken 2011 kulminerar i en avslutning i form av en Finsittning på NH (Nationernas Hus). En oförglömlig kväll med spex, god mat och dryck, och återblickar på de två fantastiska veckorna där vi lärt känna varandra. Klädkoden är som ovan nämnt, fin! Så dyk upp i din högtidligaste skrud! Biljetter till detta event kommer att säljas av oss Faddrar under Insparkens första vecka och kalaset beräknas uppgå till strax under 300 riksdaler.

 

...

 

ALKOHOL

Under Insparken kan det förekomma inmundigande av rusdryck, detta förtärande är frivilligt och du skall absolut inte känna tvång att dricka. ALLA är välkomna! Självklart kommer det att finnas alkoholfria alternativ vid de aktiviteter som SOFUM och Nöjesutskottet anordnar.


INSPARKS TEMA - HARRY POTTER

Vi Faddrar själv-utnämner oss till mästare på att bjuda på oss själva och vi hoppas att kunna locka er till att under Insparken att göra det samma. Vi tycker också att det är viktigt, för vår sammanhållnings skull, att vi under Insparken nischar oss! En stor del av Insparken kommer därför att vara baserat på det magiska temat: Harry Potter! Det är dags att damma av trollformlerna och barnasinnet och släppa loss.

 

Vi vill därför att ni alla tar med er något att tillverka er egen Trollkarl eller Häx- mantel av. Det kan vara ett gammalt lakan eller något proffsigare. Under Måndagskvällen den första Insparksveckan så kommer vi tillsammans att färdigställa våra mantlar samt resten av vår utstyrsel som vi kommer att bära resten största delen av insparken. Kreativitet fantasi och inlevelse i enlighet med temat kommer att belönas!

 

 


RSS 2.0