Hallå!

För ett tag sedan fick vi in lite nya fina människor till föreningen. Elin Swartling, Sameul Hedlund, Ellen Fridh, Maja Strandgren och kristina Bergström. Elin har också tagit på sig ansvaret att vara våran nya BetSek representant.
Våran otroligt duktiga och ambitiösa nöjesordförande Nina Gustafsson, kommer att forsätta vara det även detta år, Nina är ju också viceordförande det får man absolut inte glömma. Ordförande eller ej så är alla lika viktiga för att få Sofum att fungera.
Jag tror att vi kommer få ett roligt och givande år.
Med vänliga hälsningar
Felicia Pettersson, Ordförande Sofum

Protokoll 23/11 2011

Styrelsemöte nr.1 Höstterminen 2011

Datum: 23/11 2011

Tid: 15:30

Plats: Föreningsrummet i Beteendevetarhuset

 

Möte öppnas av ordförande

 

§ Formalia

a.       Val av mötesordförande

Felicia valdes till mötesordförande.

b.      Val av sekreterare

Samuel valdes till sekreterare.

c.       Val av justerare/Tid för justering

Nina valdes till justerare och protokollet justeras den 5/12 2011.

d.      Fastställande för dagordningen

Beslut taget.

 

§ Meddelanden/Informationspunkter

a.       Betsek informerar att de är intresserade av att starta ett kårhus/hängställe i någon lokal för beteendevetarstudenterna (Betsek). Några förslag från dem är t ex att fortsätta samarbetet med E-puben, Corona eller starta en skybar på Corona eller öppna en föreningslokal på övervåningen på Skarinska.

 

De informerar också att de är intresserade av att starta ett gemensamt examensfirande för alla program på beteendesektionen förutom för de som går på psykologprogrammet eftersom de redan har examentradition.

 

Betsek kommer även att arrangera en mingelkväll den 6e december på E-puben, alla programföreningar inom Betsek är bjudna.

b.      Stereon är köpt och kostade 4600kr och innehåller 3 högtalare. Hela paketet är begagnat utom en av högtalarna.

 

§ Diskussionspunkter

a.       Styrelsens mål: Styrelsen ska verka för att studenter på kurserna och på programmet ska trivas. Detta genom att bl a vara en plattform för skapande av olika aktiviteter/arrangemang för studenterna, samt att ge ut all möjlig information som rör studenterna som går via styrelsen.

b.      Kick-off: De diskuteras att vi borde vara på Megazone den 12/12 för att sedan efter det äta mat hos Elin.

c.       Återsparken: Representanter för återsparken lägger fram förslagen kring evenemanget om tid, plats, tema samt sponsringsfrågor.

d.      BetSek: Vi ställer oss positiva till samtliga förslag från Betsek.

 

§ Beslutspunkter

a.       Representant till nöjesutskottet förblir Nina och för utbildningsutskottet och arbetsmarknadsutskottet kommer vi inte att ha någon enstaka representant utan det beslutades att styrelsen själv ska vara representant för dessa två utskott.

Beslut taget.

b.      Representanter från SOFUM till Beteendesektionens nöjesutskott blir Samuel och för de två övriga utskotten; utbildningsutskottet samt arbetsmarknadsutskottet kommer vi inom SOFUM att dela på uppgiften.

Beslut taget.

c.       Kick-off: Kick-off den 12/12 på Megazone för att sedan äta middag hos Elin. SOFUM sponsrar detta med 900kr.

Beslut taget.

d.      Återsparken: Den 9/12 på Nationernas hus med framtiden som tema. Det kommer att vara sittning med tre rätters middag. SOFUM sponsrar biljettpriserna med 70kr per biljett. Någon inom återsparksgruppen kommer själv att lägga ut 500kr till NH:s depositionsavgift. Gruppen får även handla dekorationer för 100-200kr.

Beslut taget.

e.       Fastställande av datum för nästa möte: Den 5/12 i föreningslokalen på beteendevetarhuset.

Beslut taget.

f.        Vi inväntar och ser hur förlagen från Betsek utvecklas men vi ställer oss positiva.

Beslut taget.

 

§ Mötet avslutas

Mötesordförande avslutade mötet.


RSS 2.0