Årets vintersittning!

Vi välkomnar er härmed till årets Vintersittning med Sofum! Vi slår på stort med en riktig finsittning, och styr kosan ner mot stan där det på Rex ska avnjutas en högklassig trerättersmiddag med iföljande festligheter kvällen i ära. Datumet för denna förutspått fantastiska kväll är den 19:onde februari. Med målet att försöka toppa Återsparken i sikte så hoppas vi att så många som möjligt ska vilja dyka upp och att alla ska känna... sig välkomna. Ett särskilt välkomnande till de nya på institutionen som nu läser A-kursen, som vi hoppas ska dyka upp i ett stort antal, så vi får chans att lära känna er med!

Menyn består av varmrökt regnbågslax med vintersallad och hollandaisesås till förrätt, helstekt biff med vitlöksstekt potatis och tryfferad rödvinssås samt grönsaksragu till huvudrätt samt chokladmousse med björnbär till efterätt. Till detta ingår två glas dryck och inträde på nattklubben senare på kvällen, i priset. Tack vare ett, denna gången, ännu generösare bidrag från Sofum, på 100 kr per person, så kommer priset att ligga på 350 kr för denna helkväll! Eftersom vi beger oss enda ner till stan och det vankas trerättersmiddag så önskar vi av er gäster att ni dyker upp i er högtidligaste skrud!

Biljetterna till detta evenemang kommer att säljas:
2/2 Kl: 12.00-13.00 i Bt, samt;
8/2 Kl: 12.00-13.00 i Bt.

Glöm inte att meddela eventuell specialmat när ni köper biljetter!

Tveka inte att ta kontakt med oss i nöjesutskottet om ni har frågor eller synpunkter, så laddar vi upp för en grym kväll tillsammans!!!

Med vänliga hälsningar
Nina Gustafsson och nöjesutskottet.

Återsparken!


RSS 2.0