Återsparken!

Nu har det äntligen blivit dags för den EFTERLÄNGTADE ÅTERSPARKEN!!!

Datumet som gäller är den 27:e november och förutom kvällen så kommer även större delen av dagen bjuda på diverse aktiviteter. Så boka in denna lördag i kalendrarna med en gång, gott folk. För att bibehålla ett visst spänningsmoment så väljer vi att hemlighålla en viss del av informationen till ett senare tillfälle.

Vad vi med glädje kan tillkännage redan nu är att kvällen kommer att bjuda på en maskeradsittning på vårt älskade Nh. Temat är: ”Oj, jag kommit fel!”. Ett tema där bara fantasin sätter gränserna. Kanske är du en flygkapten på väg in i cockpit, kanske du nyvaknad och pyjamasklädd? Så länge du inte hör hemma på en sittning på Nh är vi nöjda!

På sittningen så kommer det serveras en grillbuffé och i priset ingår även fördrink och något att dricka till maten. Tack vare ett generöst bidrag från Sofum så är biljettpriset reducerat till 150 kronor per person. Detta för att så många som möjligt ska kunna komma utan att det ska vara en fråga om pengar.

Biljettförsäljning kommer att äga rum måndagen 15/11 och tisdagen 16/11. Mellan kl 1200-1300 i Beteendevetarhuset. Kostnad per biljett är som nämnt 150 kr per biljett.

/Återsparksgruppen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0