Ord från insidan: Första styrelsemötet 2010/2011

Så föll det på ordföranden att starta detta lilla sidospår i bloggen. Eller det var helt sonika han själv som tog tag i tangentbordet och vägrade släppa det till någon annan i styrelsen.
Vi i SOFUM's styrelse vill att bloggen ska vara mer än bara en informationssida med info kring nollning och upplagda protokoll. Vi vill att det ska vara en sida som lever under hela terminen. För att få detta försöker vi härmed att blogga lite från insidan för att ni Sociologi/Socialpsykologi/Kriminologi-studenter ska få se vad en styrelsemedlem egentligen håller på med.
Som första bloggare vill jag här presentera den styrelse som är tillsatt för verksamhetsåret 2010/2011.
Dennis Nyheim
Maktgalen ordförande som inte gärna släpper ordet vidare och som klubbar beslut utan större gehör från sina undersåtar.

Anders Rammsy
Pengagalen som få och kommer med största sannolikhet försöka mygla till sig en och annan krona från föreningens kassa. Anders var det bästa alternativet som kassör.

Alexandra Lindén
Har ingen aning om vad hon ska bli när hon blir stor och vet definitivt inte vad en sociolog gör. Därför kommer hon hänga mycket med Åsa och Erika för att förstå vad det är hon håller på med. Arbetsmarknadsutskottet tyckte vi passade henne.
Nina Gustafsson
En vice ordförande gör ju ändå inget vettigt så hon tyckte allt att hon kunde vara Nöjesutskottets Ledamot också. Om du vill ha nattklubbssväng, häng då med i Ninas gäng!

Erika Norrman
Erika vill absolut inte ha något ansvar för pengar och tycker egentligen att SOFUM är lite för litet för henne. Hennes storhetsvansinne gör henne till SOFUM's representant hos BetSek.
Markus Norrström
Hade oturen att sitta lite för nära ordföranden under mötet och blev utsedd till SOFUMs ständiga sekreterare. Ja, eller i alla fall under första mötet.
Felicia Petterson och Annie Berglund glittrade i sin närvarande frånvaro. Deras ledamotröster kommer väga tungt när styrelsen är oenig. En ständig kamp kommer att pågå för att vinna deras röst i kommande beslut.
Har du läst så här långt? Ja då kan du fortsätta läsa det riktiga mer officiella protokollet nedan.
Bara så att ni vet. Denna dag komma första slasksnön till Umeå.

Dennis

Kommentarer
Postat av: Anonym

Gilla!

2010-10-15 @ 19:15:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0